روحانیت ؛ انقلاب ودفاع مقدس

روحانیت ؛ انقلاب ودفاع مقدس

سه وظیفه عمده روحانیت ازنگاه مقام معظم رهبری مدظله العالی :
«هدایت فکری و دینی»
«هدایت سیاسی و بصیرت افزایی»
«راهنمایی و حضور در عرصه خدمات اجتماعی»

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۶ آبان ۹۷، ۱۷:۰۸ - 00:00 :.
    تسلیت

روحانی شهیدسید محمد حسین نواب

جمعه, ۲۵ مهر ۱۳۹۳، ۰۹:۰۶ ق.ظ
بسم الله الرحمن الرحیم

 رفتند تا بمانند، شهید شدند تا جاودانه گردند. در خون خفتند تا در صبح محشر، با چهره ای گلگون به پا خیزند. این از جا و جان رهیدگان و به خدا رسیدگان، به مسلخ عشق رفتند تا در منای شهادت، اسماعیل گونه ذبیحالله شوند، مگر اینان چه سرمایه ای داشتند جز قلبی پاک و سرشار از ایمان و حماسه که آن را هم با مهر حقیقت و کینه از ستم و باطل آکندند و خون دلها و رگ هایشان را به پای نهال اسلام و انقلاب ریختند؟! سخن در وصف شهید دیگری از تبار حسینیان زمان است. او که سربازی حقیقی و پیروی صادق در مکتب قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) بود.
 طلبة شهید سید محمد حسین نواب خونین جامه ای از تبار سبز حوزه بود که در بیست و سومین روز از شهریور سال 1345 در خانواده ای مذهبی در شهرستان شهرضا چشم به جهان گشود. پیشانی بلندش از همان ابتدا حکایت از سرانجامی بلند داشت. او بعد از سپری شدن ایام خوش کودکی تحصیلات خود را در زادگاهش آغاز نمود. دوران ابتدایی و راهنمایی را طی کرد و قدم به مرحله دبیرستان گذاشت و با همت بلند و سربلندی، موفق به اخذ دیپلم شد. پدرش یکی از روحانیون بزرگوار و سرباز مخلص امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) از همان ابتدای تولد محمد حسین، او را با عشق و محبت حضرت صاحب الزمان(سلام الله علیه) پرورش داده بود. سید محمد حسین که لذت دلدادگی و عشق کوی مهدی(عجل الله تعالی فرجه) را در رفتار و زندگی پدر دیده بود، با بینش و معرفتی عمیق هدف والای خود را در این دنیای زودگذر و فانی مشخص کرد و برای رسیدن به آن هدف مقدس خود را به جمع سربازان یوسف فاطمه(سلام الله علیها) رساند تا با استشمام رایحة خوش مولایش در آنجا، خود را به ملکوت نزدیک تر ببیند. او جوار بارگاه کریمة اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه(سلام الله علیها) را برای تحصیل انتخاب کرد و در مدرسة علمیه حقانی قم به تحصیل علوم و معارف اسلامی پرداخت. او از شاگردان برجسته حضرت آیت الله جوادی آملی بود. با شروع جنگ تحمیلی از همان نوجوانی به همراه افلاکیان خاکی، راهی جبهه های حق علیه باطل شد و تا پایان جنگ به عنوان نیروی بسیجی رزمنده در میدانهای نبرد حضوری فعال داشت. بعد از اتمام جنگ در غم فراق یاران شهیدش عاشقانه میسوخت و همواره از خدا میخواست که به آنان ملحق شود. شهید سید محمد حسین نواب از آغاز درگیریهای بوسنی و هرزگوین برای انجام خدمات فرهنگی و امداد رسانی به یاری مسلمانان مظلوم بوسنیایی شتافت و مدت زمانی طولانی در آن دیار خونین حضور داشت. همچنین او که عضو سازمان تبلیغات اسلامی و مدتها قبل وارد خانواده کیهان شده بود، به عنوان خبرنگار کیهان در بوسنی و هرزگوین به مشغول خدمت بود و سرانجام این سرباز فداکار و جهادگر عرصة فرهنگ و امداد در 8/6/1373 به آرزوی دیرینه خویش رسید و خون آن عزیز ایثارگر توسط مزدوران کروات در دیار مظلوم بوسنی بر زمین ریخت. «روحش شاد و راهش پر رهرو باد»

نام : نواب / سیدمحمدحسین
نام پدر : سیدمحمد
تاریخ تولد : 1345/06/23
محل تولد : شهرضا
تاریخ شهادت :1373/06/08
محل شهادت : کشور بوسنی
شهرستان : شهرضا
مسئولیت : خبرنگار کیهان - عضو سازمان تبلیغات اسلامی
گلزار : گلزار شهدای اصفهان

http://khayyen.ir/shahid/169
  • ۹۳/۰۷/۲۵
  • مجتبی دهقان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی