روحانیت ؛ انقلاب ودفاع مقدس

روحانیت ؛ انقلاب ودفاع مقدس

سه وظیفه عمده روحانیت ازنگاه مقام معظم رهبری مدظله العالی :
«هدایت فکری و دینی»
«هدایت سیاسی و بصیرت افزایی»
«راهنمایی و حضور در عرصه خدمات اجتماعی»

طبقه بندی موضوعی
آخرین نظرات
  • ۱۶ آبان ۹۷، ۱۷:۰۸ - 00:00 :.
    تسلیت

شهیدحجةالاسلام محمدتقی بشارت

جمعه, ۱۸ مهر ۱۳۹۳، ۰۸:۱۱ ق.ظ
بسم الله الرحمن الرحیم


شهید حجت الاسلام محمد تقی بشارت به سال 1324 در دهاقان از توابع شهرضا در خانواده ای ساده و مذهبی به دنیا آمد. پدرش حاجی بابا مردی زحمتکش و مادرش زنی ساده و پاکدامن بود. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در دهاقان گذراند و بعد از اتمام دوران دبیرستان و اخذ مدرک دیپلم با اندیشه ای برگرفته از معرفت عاشقانه به امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف راهی حزه علمیه شد.

برای تحصیل علوم اسلامی ابتدا در مدارس علمیه شهرهای اصفهان و مشهد و سپس در حوزه علمیه شهر مقدس قم به کسب معارف اسلامی پرداخت و تحصیلات علوم دینی را تا درجه خارج فقه و اصول در مدت 17 سال ادامه داد. قبل از پیروزی انقلاب اسلامی به دلیل سخنرانی های افشاگرانه علیه رژیم منفور پهلوی در شهرهای بروجن و شهرکرد به وسیله ساواک دستگیر و بازداشت شد. هم چنین در سال 132 از طرف ساواک گچساران دستگیر و مدت 5 سال در سراسر ایران ممنوع المنبر گردید. ایشان در طول انقلاب بارها از طرف شهید آیت الله صدوقی و آیت الله گلپایگانی و جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در برپایی تظاهرات و سخنرانی های افشاگرانه علیه شاه و آمریکا کوشش فعالانه ای داشت. نظر به خدمات ارزنده شهید به مردم کهکلویه و بویر احمد و اعتماد مردم آن منطقه و ایشان از طرف آن استان در انتخابات 12/5/1358 با اکثریت آرا به نمایندگی مجلس جهت بررسی نهایی قانون اساسی جمهوری اسلامی انتخاب گردید. در مجلس خبرگان در تدوین قانون اساسی فعالانه شرکت کرد و در تصویب اصل پنجم قانون اساسی تاکید بسیار داشت. بعد از مجلس خبرگان در سمتهای نمایندگی امام در گچساران ، نمایندگی امام در جهاد سازندگی ، سرپرستی بنیاد شهید و کمیته انقلاب اسلامی سمیرم انجام وظیفه کرد. ایشان در انتخابات مجلس شورای اسلامی در اردیبهشت 1359 با اخذ 5/62% به عنوان نماینده مردم دهاقان و سمیرم در مجلس شورای اسلامی انتخاب گردید و در مدت مسئولیتش خدمات ارزنده ای را برای مردم محروم و مستضعف منطقه ارائه نمود. از شهید آثار علمى زیر به جاى مانده است:
1- خوارج از دیدگاه نهج البلاغه
2- ترجمه قسمتى از مجموعه ورّام به عربى
3- خطرناک ترین دشمن انقلاب
4- آغاز حرکت انقلابى در مصر با همکارى دوستانش در 228 صفحه
5- مطالبى در زمینه بیت المال و مالیات در اسلام.
سرانجام این روحانی دلسوز و خستگی ناپذیر که همیشه آرزوی شهادت داشت در بعد از ظهر دو شنبه 7/10/1360 هنگامی که با اتومبیل شخصی خود در حال عبور از خیابان صبای جنوبی تهران بود توسط یک اتومبیل پژو متوقف شد و در همین حین از طرف دیگر خیابان توسط یک فروشنده پسته که اسلحه یوزی را از ساک بیرون آورده بود مورد اصابت چند گلوله قرار گرفت وبه سوی معشوق بال گشود.

فرازی از وصیت نامه:
ما نان سفره خود را به جبهه جنگ میفرستیم و این امروز در تمام ایران جریان دارد.
http://khayyen.ir/shahid?page=9&cat=3
  • ۹۳/۰۷/۱۸
  • مجتبی دهقان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی